Ronald Kramer

Ronald Kramer
Senior Sales Engineer

Ronald is direct na zijn opleiding aan de Saxion Hogeschool richting Commercieel Technische Bedrijfskunde (variant Werktuigbouw) gestart bij HP Valves. Inmiddels is hij alweer 10 jaar werkzaam in de functie van Sales Engineer en nog lang niet uitgekeken. “Deze functie past gewoon erg goed bij mij, de combinatie van commercie, advies en techniek is hier precies in de goede verhouding. Je bent spil tussen de klant en je eigen organisatie en je regelt alles voor beide partijen naar volle tevredenheid.”

Wereldwijd

Ronald is trots op “zijn” HP Valves. “Het prachtige is dat onze producten technisch hoogwaardig en complex zijn en wereldwijd verkocht worden. Dat doen we maar mooi even vanuit Hengelo! Ik ben verantwoordelijk voor Zuid- en Oost-Europa. Ik leer veel over de verschillende culturen en internationaal zaken doen.”

Goede werkgever

“HP Valves is een goede werkgever. Je wordt gewaardeerd en dit laten ze blijken. Er is weinig afstand tussen afdelingen onderling en de directie. Hierdoor luistert men naar elkaar en werkt men echt samen. De organisatie is ook flexibel door de huidige bedrijfsgrootte van ruim 140 man. Ja, het is fijn in een succesvolle omgeving te werken.”